Formular programare test COVID-19

Prezentul formular este pus la dispozție de către Direcțiile de Sănătate Publică Județene, în vederea asigurării posibilității persoanelor interesate de a solicita online efectuarea, la domiciliu/in punctele de recoltare, a unui test pentru detectarea virusului SARS-CoV-2, pe raza Municipiului București.

Datele cu caracter personal solicitate în formular sunt prelucrate de personalul anume desemnat din cadrul Direcțiile de Sănătate Publică Județene în vederea soluționării solicitării dumneavoastră.

Datele cu caracter personal transmise sunt stocate și prelucrate pentru o perioadă de 30 de zile de la înregistrare. Ulterior efectuării testului, datele dumneavoastră cu caracter personal, împreună cu rezultatul testului efectuat, vor fi încărcate în aplicația inforamtică „Corona-forms”, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 1829/2020, cu modificările și completările ulterioare.


Atenție!
Testarea la domiciliu se adresează persoanelor care prezintă simptomatologie specifică infecției cu virusul SARS CoV-2 conform metodologiei stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică.

Atenție!
Toate câmpurile sunt obligatorii. În cazul necompletării integrale a câmpurilor, solicitarea dumneavoastră nu va fi înregistrată.

    FebraTuseScurtarea respiratieiLipsa gustului si al mirosului